Predavanje 17. 12. ?!

Bohdej vsi in vse,

znova vas vabim na četrkov ferajn in na predavanje!

Zbralo se nas bo več kot 6, dovoljeno se bo zabavati (kdor še pozna to starodavno veščino), lahko celo pod krinko martinovanja! V sodelovanju z aplikacijo Zoom nas bosta Luka Stražar Klinar in Petra Klinar Stražar popeljala skozi spletno predavanje "Gore so zakon" (totalno neuraden naslov! Pač ker sta zakonca v gorah an', ker so gore njun tempelj in ker _____poljubno vstavi svojo najljubšo romantično floskulo _____).

 

devil17. 12. ob 21.00devil

 

Nekaj pomembnih napotkov glede spletnega predavanja:

1.) Če še nisi uporabljal_a Zooma - res je simpl in ničesar ne rabiš obvladat, da predavanje spremljaš. Na tej strani se samo registriraj (vzame ti minuto), da bo 100 % vse delovalo: https://zoom.us/signup

2.) Predavanje ne bo javno, zato se vsi zainteresirani javite na akademskasola@gmail.com in vam v dneh pred predavanjem pošljem povezavo.

3.) Med predavanjem se občasno vprašajte "Bo kdo kaj spil?", odgovorite si "Temnega kozla!" ali "Špricerček/čaj/deciđusadecivode ...". Pogumni_e se lahko zaderete "A maš kaj arašidov?", si odgovrite z "NE!", okrog 23.00 pa začnite zaklepat stanovanje in skadite še zadnji tobak. 

4.) Vse druge napotke za kulturo delovanja med predavanjem prejmete po mailu, skupaj s povezavo.

 

Fino bit pa se vidmo hmal,

Reginc