Občni zbor 10.12., Erjavčeva koča na Vršiču.

Živjo,

Občni zbor Akademskega planinskega društva bo letos v soboto 10.12.  s pričetkom ob 17h v Erjavčevi koči na Vršiču. Dostop do koče je prekompliciran, da bi ga razlagal na tem mestu, zato ste prepuščeni lastni iznajdljivosti pri iskanju informacij "Kako do nas...".
Člani društva imajo pravico in dolžnost, da z neposredno  skrbjo, s svojim delom in dejavnostjo zagotavljajo uspešen razvoj našega društva oz. alpinističnega odseka. Zato se udeležite občnega zbora, kajti udeležba je namreč obvezna in za nespoštovanje obveze so zagrožene drakonske kazni. Ne nasedajte leporečju vodstva, občni zbor je prostor, kjer lahko povzdignete glas in spremenite začrtani tok usode.

Kot vsako leto bomo obravnavali dogajanje na društvu in alpinističnem odseku v iztekajočem se letu, pregledali plane za prihodnje leto, in burno razpravljali pot točko "Kje pa vas čevelj (plezalka, pancer, NepalEvo...) žuli". Potem ko bo mandatno volilna komisija pregledala še zadnje glasovnice prispele po pošti, pa si bomo pogledali predavanje. V izjemno čast mi je najaviti tokratnega predavatelja Tomaža Jakofčiča, ki ga ni potrebno posebno predstavljati, upam le, da bo v koči dovolj prostora za vse gledalce. Tema predavaja bo razkrita šele na kraju dogodka, zato tega res ne gre zamuditi.
Po predavanju pa sledi večerja ter družabni večer ubranega akademskega petja s tekmovanjem za lovoriko "Srebrni akademski slavček".

toni

PS: Če kdo ne ve, kam bi se dal prd občnim zborom, se lahko pridruži prvemu  izletu zimske šole, cilj bo nad Vršičem, odvisno od vremena.