Akademski tabor št.3

Po dveh izrazito uspešnih taborih v Dolomitih (za naš okus skoraj preveč prazna koča Pradidali in maleeenkost preveč praktično prostorsko umeščena koča Velo della Madonna), ki sta dala novega vetra našim jadrom, je čas za tretjega! Tokrat se bomo v podobnem terminu (4.-5.8. s podaljški prej in potem po željah) podali nekoliko severneje - a ostajamo v Mitskem dolu - v okolico kraja Canazei. Nekakšna pop hriba tam sta Piz Ciavazes in stolpi Sella, ampak da se še marsikam (skupina Rosengarten, na sliki!). Je pa v splošnem dovolj izbire za frikat, alpinizem, kakšna dolga navrtana se najde, rože so lepe ampak verjetno trganje prepovedano, ma ima svega 

Upamo, da bo nastanitev možna v http://www.campingmarmolada.com/

Rezervacija ni mogoča, so pa rekli naj kak dan prej pokličemo pa vidimo kje smo. Ostali kampi so manj kul, če bo treba pa se dan pred taborom plan ne preveč drastično spremeni in gremo v enega izmed njih. Itak je pa ideja, da nas gre vsaj par vsaj par dni prej gor in se v tem primeru na licu mesta "rezervira" plac.

Bodi dovolj informacij, tabelo sem preimenoval in ostaja na voljo, ni več nujno, da vanjo pišete svoje plane, bo pa še vedno lažje. Če veš, da greš, kar napiš, če veš, da ne greš, se pa zbriš. 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/17jqXHDUGzhQJbB11MABvw_0e43bkt7F2...

Venga tabor! Venga dans na ferajn! devil