Igličeva in Nemška

3 objav / 0 novo
Zadnja objava
Slika uporabnika saso_gyergyek
Odsoten
Z nami od: 19.10.2010
Igličeva in Nemška

Simon je že nekaj napisal, vendar izpustil uvod. No pa ga bom dodal jaz. V petek zvečer smo se Simon, Blaž, Marsel in jaz odpeljali proti Logarski. Sprva smo se hoteli raziti in spati ločeno, saj sva midva z Marselom vzela na muho Igličevo, mladca pa Herletovo. V Trzinu je bilo že jasno, da s tega ne bo nič, saj se je nad Kamniško-Savinjskimi naredila prav huda ura. Na obračališču v Logarski smo na terasi kioska Rinka našli nekaj kvadratov suhega pod streho. Lično smo si postlali in se v spremljavi zvokov kompresorja zamrzovalnika sladoleda odpravili spat. Kljub temu, da smo spali na kar civiliziranem prostoru, ni bila noč niti malo mirna. Pričelo se je z napadom fantomske miši, ki je Marselu kar pognala kri po žilah. Iz spalke ga je izstrelilo višje in hitreje kot kitajskega akrobata na trapezu. S Simonom sta po nekaj minutah čelkanja ugotovila, da je zlobna miš sposobna tudi prehodov v druge dimenzije. Zgodba se je ponovila z agresivnim mačkom, ki pa ni bil fantomski, ampak le igriv mladiček. No noč ima svojo moč. Potem se je zvrstila serija nočnih mor. V mojih so nas napadli psi, v Marselovih pa se nam je vsem zmešalo. Počasi se zdanilo in strašni zvoki gozda so potihnili in zamenjalo jih je znano brnenje avtomobilov in zgodnjih planincev. Tudi mi smo se sportski lagano odpravili svojim dnevnim ciljem naproti. O Herletovi je že Simon vse povedal, kar mu je ležalo na duši. Midva sva doživela prav dober dan v Igličevi. Vmes je bilo nekaj sranja, ampak tudi to se zgodi. Meni je bila smer super. Po pivu in klobasanju o temah, ki ne sodijo na to stran, vključujejo pa žensko švedsko odbojkarsko reprezentanco v Turskem žlebu in podobne klasične teme, smo se odpeljali v Ljubljano.

V nedeljo zelo zgodaj zjutraj sem se pa odpravil s Špelo in Ano v Bavarsko. Seveda ni bilo s tega nič, ker so bile na vstopu že 4 naveze. Mariborčani so imeli tabor v Vratih. No pa smo se pridružili vlaku v Nemški, ki bolje prenese gužvo.

Skratka dober vikend je bil.

Aja, v Logarski nismo bili pod vplivom nobenih substanc. Razen Blaža, ki je spil dva pira in zato spal ko dojenček. Nočna pesem kompresorja je na Marsela vplivala tako, da si je takoj ko sva sestopila zaželel lučke.

Slika uporabnika Simon Černe
Odsoten
Z nami od: 02.03.2011
Re: Igličeva in Nemška

Ja, res je, uvod sem izpustil, ker še nimam 'kilometrine' in mi orisovanje ne gre tako tekoče kot zgornjemu avtorju. Tenks za uvod Laughing out loud

Omenjena Herletova smer pa 'stoji' v Ojstrici.

Slika uporabnika mesa_cajt
Odsoten
Z nami od: 20.10.2010
Re: Igličeva in Nemška

haha, zgleda, da vas je "uvod" bol zmatral kot pa "jedro" Smile